Actueel

 

 

 

    Kunst in het Theehuis
Joop Kolling

4 okt. '19 t/m 2 jan. '20

 

 

Boek / pers

 

 

Reeën en Bloemen op Selwerderhof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden - winter
Theehuis: 
10.30 - 16.00 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

Openingstijden - zomer Theehuis:
 10.30 - 16.30 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijgewerkt: 14.12.2019

 

 

 

 

De kinderhoek in het theehuis

 

Voor de kinderhoek was niet genoeg geld, dus werd er aanvankelijk een kinderhoekje geïmproviseerd. Maar gelukkig zijn de vrijwilligers van alle markten thuis: één van hen maakte deze kinderhoek op maat, die ze zelf ontwierp en met hulp van Maria Derksen inrichtte.

Maria heeft een praktijk voor rouw- en verliesverwerking in Groningen en werkt met kinderen die van dichtbij verlies hebben meegemaakt. Zij heeft hierover ook een avond voor de vrijwilligers in het theehuis verzorgd.

Ze geeft soms lezingen over dit onderwerp die voor alle belangstellenden toegankelijk zijn, en organiseert activiteiten voor kinderen.

 

Het poppenhuis

Aan kinderen die het theehuis bezoeken werd gevraagd wat ze graag zouden hebben om mee te spelen. Een poppenhuis was een wens. Vrijwilligster Roellien Zantinge (zij maakte ook de kinderhoek) ontwierp en maakte een poppenhuis geïnspireerd op de vijfhoekige vorm van het theehuis.

 

    poppenhuis

 

Heeft u vragen over de leestafel of de kinderhoek dan kunt u mailen naar: contact@theehuisselwerderhof.nl Één van de vrijwilligers neemt dan contact met u op. (Houdt u er rekening mee dat we allemaal vrijwilligers zijn? Er kunnen even een paar dagen over volgen)

 

 

 


Poppenhuis