Actueel

 

Themaochtend

 

 

    Allerzielen nov. 2019
Foto's en video's

 

 

    Kunst in het Theehuis
Joop Kolling

4 okt. '19 t/m 2 jan. '20

 

 

Boek / pers

 

 

Reeën en Bloemen op Selwerderhof

 

 

Openingstijden - winter
Theehuis: 
10.30 - 16.00 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

Openingstijden - zomer Theehuis:
 10.30 - 16.30 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

 

 

 

Bijgewerkt: 13.11.2019

 

 

 

 

De leestafel in het theehuis

 

Voor de inhoud van de leestafel hebben we met enkele vrijwilligers Groninger boekhandels benaderd met de vraag om boeken te schenken. Gelukkig werd hieraan gehoor gegeven en konden we met een redelijk gevulde leestafel starten. We kregen de toezegging van Humanitas dat we voor een aanzienlijk bedrag subsidie boeken voor de leestafel konden aanschaffen dit jaar.

 

Twee vrijwilligers houden zich bezig met de aanschaf en presentatie van boeken op de leestafel. De boeken zijn informatief, troostrijk en inspirerend. Op de leestafel ligt altijd een kladblokje om titels die aanspreken te noteren. Soms komen mensen er om een toespraak tijdens een uitvaart voor te bereiden, of een passend gedicht of verhaal te zoeken.

 

info mapVerder zijn er informatiemappen waarin adressen van uitvaartverzorgers, steenhouwers, bloemisten en mensen die kunnen begeleiden bij veranderings- en rouwprocessen.

Er ligt ook een map waarin de voorgeschiedenis van het opzetten van het theehuis te lezen is.

 

Heeft u vragen over de leestafel of de kinderhoek dan kunt u mailen naar: contact@theehuisselwerderhof.nl Één van de vrijwilligers neemt dan contact met u op. (Houdt u er rekening mee dat we allemaal vrijwilligers zijn? Er kunnen even een paar dagen over volgen)