Actueel

 

 

 

    Kunst in het Theehuis
Joop Kolling

4 okt. '19 t/m 2 jan. '20

 

 

Boek / pers

 

 

Reeën en Bloemen op Selwerderhof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden - winter
Theehuis: 
10.30 - 16.00 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

Openingstijden - zomer Theehuis:
 10.30 - 16.30 uur
Begraafplaats:
9.00-18.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijgewerkt: 14.12.2019

 

 

 

 

Vrijwilligers in het Theehuis

 

Horecafunctie

In het theehuis zijn zo'n 40 mensen werkzaam. De meeste hebben een horecafunctie. Zij werken een paar dagdelen per maand, op een ochtend of een middag, met z'n tweeën. Het is dankbaar werk, de gasten laten vaak merken dat ze de sfeer en bejegening op prijs stellen. De vrijwilligers worden begeleid door het coördinatieteam van het theehuis.

 

Specifieke taken

Naast het horecawerk zijn er ook specifieke taken die mensen naar eigen keuze op zich nemen. De geldzaken en de inkoop, de werkroosters, de bloemen, de kinderhoek, de boekenkast, de nieuwsbrief, de website, kunst aan de muur en de promotie van het theehuis: allemaal werkzaamheden die gedaan moeten worden om het theehuis goed te laten functioneren.

 

Interesse?

Wil je ook als vrijwilliger in het theehuis werken, dan ben je van harte welkom. Kom eens kijken en maak een praatje met één van de vrijwilligers. Zij zijn altijd bereid alvast iets over onze werkzaamheden te vertellen. Eventueel kun je daar een aanmeldingsformulier invullen of neem contact op via deze website.

 

Tot ziens in het theehuis!

 

interieur

 

 

doorkijk